Meer resultaten voor workshop teambuilding

workshop teambuilding
Teambuilding met Roofvogels: Roofvogelboerderij.
Goed om te weten: de workshop Teambuilding met Roofvogels valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Roofvogelboerderij T 31 0 62 42 97 941 E info@roofvogelboerderij.nl 2013 - Roofvogelboerderij Alle rechten voorbehouden Voorwaarden Disclaimer Privacy.
workshop teambuilding
Teambuilding De teamlachspiegel. Leuke originele workshops.
Werp met deze originele teambuilding workshop een blik in de teamlachspiegel en creëer ogenblikkelijk een sfeer van openheid en vertrouwen. Geef het team weer een boost! Het model van Lencioni piramide toont dat alles valt of staat bij vertrouwen. De basis van vertrouwen zorgt uiteindelijk voor teamresultaten. Vanuit vertrouwen wordt er constructief feedback gegeven en de diversiteit aan kwaliteiten productief gemaakt. Zo leggen teams de basis voor commitment, heldere besluitvorming en excellente resultaten. Om deze situatie te bereiken zullen teams regelmatig in de spiegel te moeten durven kijken. Ons advies: Pak dan de aller leukste, meest humorvolle teamspiegel van Nederland met deze actieve teambuilding.
workshop teambuilding
Teambuilding Amsterdam? Kies uit 300 uitjes Puur Amsterdam.
Hoe ga je om met veranderingen? Hoe creatief ben je in het vinden van oplossingen? De teambuildingsdag zorgt voor een goede sfeer op het werk en meer gezamenlijk plezier. Aan het eind hebben je collegas een sterkere band met elkaar. De adviseurs van Puur Amsterdam zijn meesters in het vinden van de perfecte combinatie van je outdoor activiteiten met een heerlijk lunch of bijvoorbeeld een floating diner. Organiseer met ons je teambuilding activiteiten outdoor en we maken er voor iedereen een waardevolle, memorabele dag van! Een teambuilding uitje in Amsterdam is pas écht geslaagd, wanneer alles tot in de puntjes geregeld is. Wij worden blij als onze klanten nog lang napraten over een heerlijke dag in Amsterdam. Teambuilding ideeën genoeg! Heb jij al eens een bubble voetbal toernooi gespeeld samen met je collegas? We zetten ook een complete sportdag voor je in elkaar. Leuk voor volwassenen én kinderen.
tantra workshop leeuwarden
Teambuilding met GezondBoerenVerstand 24 uur op de boerderij.
Workshop-teambuilding gedurende 24 uur. Vooraf uitgebreide telefonische of face-to-face intake gericht op concrete teamdoelstellingen voor deze workshop. Ontvangst met koffie, thee en koek of fris met iets lekkers erbij. Actieve teambuilding waarin echt boerenwerk wordt afgewisseld met reflectie op gedrag.
Volg onze workshop teambuilding voor een hecht team. twitter. linkedin. envelope. phone.
Teambuilding, als binnen- of buitenactiviteit, creëert een geheel nieuwe kijk op de onderlinge samenwerking, communicatie, leiderschap, passie en ambitie van het team. We werken al jarenlang samen met ervaren outdoor-specialisten, die elk op hun eigen manier de actuele situatie van het team verrassend weten te visualiseren. Ze zijn vertrouwd met onze werkwijze en kunnen ons op vrijwel elke locatie ondersteunen. Tijdens diverse opdrachten leggen we herkenbare verbanden naar de dagelijkse praktijk en ontstaat inzicht. We benoemen praktische handvatten om de onderlinge samenwerking te stimuleren en verstevigen. De teamleden ervaren verschillende niveaus van samenwerken en onverwachte talenten komen tot bloei. Na afloop evalueren we de verschillende opdrachten. Onze teambuilding activiteiten zijn niet vrijblijvend en altijd gericht op een duurzame performanceverbetering. Tijdens deze workshop kunnen we ook gebruik maken van de Birkman-scores om het team effectiever te leren functioneren, maar ook om met meer plezier samen te werken.
Origineel en Goedkoop Teamuitje Voor Teambuilding? - Percussie 4Fun Workshops.
Neemt u vrijblijvend eens contact met ons op! Wij weten zeker dat u uiteindelijk terug kunt kijken op een 100 geslaagd bedrijfsuitje teamuitje! Teamuitje Meijer aan zee, Zandvoort Teambuilding Activiteiten. Het Teambuildingsprogramma bestaat uit verbinden, communiceren en luisteren. Binnen 1 uur voelt iedereen de kick van het samenwerken muziek maken. Op elke lokatie te organiseren, hiervoor kan ook gezorgd worden. Braziliaanse Percussie workshop van 1 uur. Succes en veel plezier gegarandeerd. Wij zorgen voor alle instrumenten. Geen muzikale ervaring nodig. Workshops van 8, tot 60 personen. Actief en voor iedereen. Percussie 4Fun op locatie. Daverend eind act. Kies voor samenwerken, communicatie, actie en interactie. Dat is teambuilding. Je bent actief bezig en iedereen wint. En dat is goed voor teamspirit. Een win win! Familie uitje in Breda. De percussie workshop op locatie voor een origineel en goedkoop teamuitje of actief bedrijfsuitje teambuidling! Ingrid Robben Gezellige, leuke workshop, waar je goed in begeleid wordt. Het was een leuke ervaring. Zeker een aanrader. Bapke Ros super leuke workshop een leuke laagdrempelige kennismaking met drummen.
Handpan teambuilding workshop - Klein in Concept.
Handpan hospice muziek. Teambuilding Handpan Workshop -. Een unieke ervaring en activiteit. Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve en helende klanken om even alle beslommeringen van het dagelijks los te laten en ervaar je eigen innerlijke klankreis! Unieke teambuilding activiteit.
Workshop Teambuilding Klanklichaam.
Een liedje om dichtbij te zijn. Nonverbale communicatie voor leraren. Workshop teambuilding: het orkest! Hoe komt er meer energie in de groep? Hoe kunnen we beter naar elkaar luisteren? Hoe kan er meer evenwicht in de groep komen, kan iedereen meespelen?
Workshop schilderen teambuilding, schilderen is de manier om zonder woorden te communiceren, mogelijk op lokatie in heel Nederland en België.
Schilder Workshop Teambuilding. Samen Schilderend Betekenis omzetten in Beeld. Tijdens de Creatieve Schilder Workshops gaan we op zoek naar Beeld. Nieuwe visies, kernwaarden van het bedrijf omzetten in Beeld. SAMEN aan de slag met Verf, Kwasten, Kleuren en Vormen. Een Creatief Proces beleven en uitwerken over de belangrijke gevonden thema's' in jullie Bedrijf. Schilder Workshop Teambuilding, Thema Muziek. Samen een Schilderij maken, een creatief beeldende proces beleven met een blijvend Resultaat. Schilderen met Bureau Jeugdzorg.

Contacteer ons