Meer resultaten voor workshop ideeen

workshop ideeen
Vriendinnendag ideeën €15 tot €125 p.p. COMPLETE AANBOD.
Je uitjes op deze pagina? stuur ons een bericht via onze contactpagina in het menu. VRIENDINNENDAG IDEEEN DOOR HEEL NEDERLAND. Ben je op zoek naar vriendinnendag ideeën bij jou in de buurt? De vraag is uiteraard hoe ver je wilt rijden.
workshop ideeen
Leer creatief denken met een workshop Pling! - modus AAN.
Dagdelen: De workshop duurt 3 uur. Kosten: De kosten voor de workshop zijn €995,-, excl btw. Inclusief: We kunnen deze workshop afstemmen op een specifieke vraag van het team of de organisatie, zodat we via een maatwerk opdracht hierop in kunnen spelen.
7x toffe workshop tips ideeën! - FollowFox.
Oké, het kost zeker nog wat extra oefening om je skills echt naar een volgend level te tillen, maar met deze workshop kom je een heel eind. Sterker nog onze Kiki gebruikt de workshop om haar eigen schrijfstijl te verbeteren.
Workshop 'Smaken' en ideeën voor een plantaardige maaltijd'' IofC Nederlands.
Meld je aan door een email te sturen klik hier! Op vrijdagavond 12 oktober organiseert Initiatives of Change in samenwerking met Ben de Vries de workshop 'Smaken' en ideeën voor een plantaardige maaltijd'. Tijdens deze workshop ontdek je meer over plantaardige smaken en producten om een lekkere, vullende maaltijd te koken.
45 workshops voor op jouw vrijgezellenfeest!
De 60 spelletjes voor mannen om te spelen op jouw vrijgezellenfeest. Vrijgezellenfeest Amsterdam: alles wat je moet weten! Breda: waar zou je je vrijgezellenfeest anders vieren? Opdrachten voor een mannen vrijgezellenfeest: de ultieme gids. Opdrachten voor een vrouwen vrijgezellenfeest: de ultieme lijst.
Mooie ideeën en initiatieven tijdens workshop leefomgeving en gezondheid in Buurtskap de Tuunen.
Mooie ideeën en initiatieven. Mooie ideeën en initiatieven tijdens workshop leefomgeving en gezondheid in Buurtskap de Tuunen. Samen delen en gezamenlijkheid spelen een grote rol in Buurtskap de Tuunen. De ervaring leert dat dat ook een goede invloed heeft op de leefbaarheid en gezondheid.
Meer interactie in een online webinar, workshop of event - Frankwatching. Meer interactie in een online webinar, workshop of event - Frankwatching.
Het verkopen van ideeën webinar. Leren en innoveren workshop. Netwerken corporate event of beurs. Voor elke gewenste opbrengst verzorg je een andere soort interactie. Bij het verkopen van ideeën of het overbrengen van kennis heb je niet zo veel interactie nodig.
Festival, evenement, bedrijfsfeest.
basisscholen bootjes brievenbuspakketjes Corona creatief denken creativiteit fantasie festival gezondheid gratis les inspiratie kinderen kinetisch klei klei/keramiek lockdown middelbare school motortjes nieuwsbrief nieuwsgierig papiermache pop-up uitvinden op straat poppop pottenbakken pottenbakken kinderen pottenbakken op de markt pottenbakken raku putput engine raku restmateriaal scholen spelen spelend leren stoom strippenkaart techniek techniekles thuis tinkeren uitvinden uitvinden en techniek verzamelen volwassenen zomervakantie 2021.
Workshop: Animated storytelling Getting the picture.
Bij aanvang starten we met een korte introductie omtrent de aanleiding van de workshop en thema's' waarover animaties zullen worden gemaakt. We laten voorbeelden zien van eerder gemaakte animaties en nemen het programma van de workshop met de deelnemers door.

Contacteer ons