Meer resultaten voor teambuilding voor kinderen

teambuilding voor kinderen
Teambuilding - TeamBiesbosch.
Wij staan garant voor professionele begeleiding en hebben ruime ervaring in het begeleiden van diverse teambuilding uitjes. Deze uitjes vinden zowel op onze eigen locatie als in het prachtige natuurgebied de Biesbosch plaats. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige kano- adventuretocht door de Biesbosch? Gewapend met kaart en GPS ga je vervolgens op pad met de kano, sup of elektrische sloep om de juiste eilanden op te sporen. Op de verschillende eilanden dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team.
keyboost.nl
De leukste activiteiten op Texel vindt je bij Teambuilding Texel.
Bekijk deze activiteit. Bubble voetbal is een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud. Bekijk deze activiteit. Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en p. Bekijk deze activiteit. Een avontuur voor jong en oud! Klimmen EnZo is hét klimpark van Teambuilding Texel op het prachtige vakantiepark De Krim. Bekijk deze activiteit. Het eiland verkennen op een ludieke en originele manier? Kies dan voor het solex rijden op Texel! Bekijk deze activiteit. Bekijk alle activiteiten Bekijk activiteiten.
Zoeken Spelen.
binnen en buiten 4 binnen en buiten-filter toepassen. binnen 2 binnen-filter toepassen. lokaal 2 lokaal-filter toepassen. gasveld 1 gasveld-filter toepassen. Grasplein 1 Grasplein-filter toepassen. lokaal en plein 1 lokaal en plein-filter toepassen. - Teambuilding-filter verwijderen Teambuilding. groepsvormend 1 groepsvormend-filter toepassen. Teambuilding 24 Teambuilding-filter toepassen. samenwerking 2 samenwerking-filter toepassen. andere 1 andere-filter toepassen. Beperkingen 1 Beperkingen-filter toepassen. communicatie 1 communicatie-filter toepassen. Gewoon Gaan 1 Gewoon Gaan-filter toepassen. pesten 1 pesten-filter toepassen. Pisquiz 1 Pisquiz-filter toepassen. Psychisch welzijn 1 Psychisch welzijn-filter toepassen. strategie 1 strategie-filter toepassen. Teamspel teambuilding 1 Teamspel teambuilding-filter toepassen. Auditieve beperking 1 Auditieve beperking-filter toepassen. Fysieke beperking 1 Fysieke beperking-filter toepassen. Verstandelijke beperking 1 Verstandelijke beperking-filter toepassen. Visuele beperking 1 Visuele beperking-filter toepassen. 38 resultaten gevonden. Sta met de ganse groep op een opengeknipte vuilniszak. Deze moet omgedraaid worden zodat de onderkant de bovenkant wordt, maar niemand van de personen op de vuilniszak mag de grond raken. Ze blijven m.a.w. op de zak staan. De groep wordt in twee helften verdeeld. Zij staan elk op een tegenover elkaar lig- gende lijn van stoelen. Er is een beperkt aantal stoelen per groep bv. 4 stoelen per helft voor een groep van 20 deelnemers.
Teambuilding activiteiten - Het Buitencentrum.
Prijzen teambuilding activiteiten. Prijs t/m 10 deelnemers.: Prijs per groep. Prijs vanaf 10 deelnemers.: Prijs per persoon. Korting vanaf 25 deelnemers.: 2 activiteiten naar keuze.: 3 activiteiten naar keuze.: 4 activiteiten naar keuze.: Stel een vraag. Jos de Klijn 2022-08-02T16:02:5802:00.: Hulp nodig bij het zoeken naar de meest passende accommodatie voor jouw groep? Weten welke activiteiten het beste aansluiten bij kinderen tot 13 jaar?
Cursus, training en teambuilding: kleurig kakelen.
Cursus, training en teambuilding. relatietekenen samen plezier. Luisteren, Leren, doen en ervaren. Met je hoofd, je hart en je lijf. Een tekening verteld meer dan 1000 woorden. Een dagdeel met aandacht voor de tekeningen van u en de kinderen waar u mee werkt.
Teambuilding Activiteiten Action Maker.
Oprichter Action Maker, Ex-topsporter Ugent en ex-Belgisch kampioen schermen. Hanne Cooreman is ex-Belgisch kampioen in het sabelschermen. Jarenlang organisator van evenementen en animaties. Andy Verhalle is reeds 19 jaar gepassioneerd en professioneel valkenier met een grote verscheidenheid aan vogels. Stephen Van Hecke. Stephen Van Hecke, meester-chocolatier, Met 4 generaties chocolatiers is de naam Van Hecke een begrip in Gent. Wat zeggen de klanten over ons? Nog eens bedankt voor Uw inzet, creativiteit en vooral flexibele aanpak, we hadden het weer mee wat een grote bonus was voor de activiteiten en daar heb je goed op ingespeeld! Luc Pierson, European Commission. De initiatie is mega in de smaak gevallen. Anja Cappelle, the Reference. Alles was zeker naar wens. De reacties nadien waren heel positief! Julie Dejonckheere, PwC Consultant. Nogmaals bedankt voor het zeer fijne event. Ik heb ondertussen niets dan positieve echo's' gehoord van de mensen. Tom Vanoirbeek, Adecco. ActionMaker Teambuilding en Activiteiten.
Samenwerkingsspelen teambuilding Nok Nok.
Teambuildingspelen die je groep naar een hoger niveau tillen. Samenwerken - Teambuilding - Groepsgevoel - Samen sterk - Er zijn voor mekaar. 12 - 16 jaar. Vanaf 10 jongeren. Afhankelijk van de opdracht die je kiest. Afhankelijk van de opdracht die je kiest.
Teambuilding - Trots en weerbaar.
Weerbaarheidstraining voor Mantelzorg. Rots en Water. Referenties Bedrijven Volwassenen. Referenties Onderwijs Kinderen. Wie ben ik. Je bent hier.: Het kostbaarste bezit van een bedrijf is het personeel. Zij zijn de handen, het gezicht, de stem, de ogen en oren van het bedrijf.De ziel van bedrijf is net zo gezond als het personeel van het bedrijf. Elke werknemer heeft zijn eigen persoonlijkheid, zijneigen identiteit en zijn eigen belangen.Toch moeten alle werknemers met al deze verschillende eigenschappeneen eenheid vormen, als eenheid vertegenwoordigen zij het bedrijf. Om deze reden is het van belang dat het gehele teamals één geheel kan functioneren. Ze moeten elkaar vertrouwen, en op elkaar kunnen leunen als dit nodig is. Tijdens deze leuke en energieke teambuilding komen de werknemers dichter bij elkaar. Zekrijgen oefeningen waarbij ze moeten samenwerken.Het vertrouwen in elkaar en de eenheid van het team is na deze training weer scherp gesteld.
Moon Trees - Een avontuurlijk en actief teamspel in het Moon Trees bos.
Real life gaming. Een actief dagje uit. Vader en zoon uitje. Outdoor team building. Over Moon Trees. Een Moon Trees locatie worden? Alle seizoenen buitenspel. Moon Trees Kartfabrique. Moon Trees Zermatt ch. Moon Trees Zandziebar. Moon Trees Flevonice. Moon Trees Klimbos Veluwe. Video not supported. Een actief en avontuurlijk teamspel in het Moon Trees bos. Een real life avontuur in de bossen. Real life gaming in de bossen. Moon Trees is een unieke game. Het is een avontuurlijk en actief teamspel dat gebruik maakt van de nieuwste game technologie. Het is de eerste real life game ter wereld die in de bossen gespeeld wordt. Benieuwd naar wat er achter deze innovatieve game schuilgaat? Ontdek alles over real life gaming. Samenwerken in de bossen. Outdoor team building. Moon Trees daagt teams uit om slim samen te werken en een goede strategie uit te denken. Teambuilding zoals teambuilding bedoeld is dus. Ideaal voor een teamuitje, bedrijfsfeest of teambuilding event.

Contacteer ons