Meer resultaten voor teambuilding training

teambuilding training
Teambuilding Get Wet Maritiem.
15 May 2022. Maritieme indoor training. 21 May 2022. 22 May 2022. Wrakduik met de Aquila. 28 May 2022. Wrakduik met de Aquila. 29 May 2022. Voor een uitgebreider overzicht, klik hier. Geheel verzorgd vanaf € 99,-, per persoon excl. Get Wet Maritiem verzorgt al 30 jaar spetterende trainingen en teambuildingen op en in het water. Het geven van een leuke en in spannende teambuildingstraining is ons dan ook wel toevertrouwd.
seopageoptimizer.nl
Teambuilding training - Superduo.
Teambuilding van Superduo, dat is een samenhangende dag of dagdeel, met een overkoepelend thema.Dat thema bepalen we samen met jullie. Denk bijvoorbeeld aan 'Zorgeloos' mislukken, 'Grof' geweld gebruiken of 'Speelruimte. Ook hapjes, drankjes en maaltijden worden aan het thema aangepast voor dit onderdeel werken wij samen met een heel bijzondere catering organisatie.
beerschot-simons.nl
Teambuilding.
Interactieve teambuilding met actieve en speelse werkvormen. Onze teambuilding heeft een sterk interactief karakter. Hierbij maken wij graag gebruik van actieve en speelse werkvormen om zelfkennis te vergroten, communicatie te verbeteren en met elkaar in gesprek te raken. Actieve werkvormen worden gecombineerd met theoretische verdieping en gevolgd door een vertaling naar de praktijk van het team.
vankopertotzink.nl
TeamBuilding PBL Coaching en Training.
Maatwerk teambuilding voor jouw organisatie. Ieder bedrijf is anders en verdient de juiste aanpak. Coaching training maakt hét verschil.Al onze trainingen zijn maatwerk en worden aan de hand van uw doelen samengesteld.Teambuilding wordt in-company of op een externe locatie gegeven.
teambuilding training
Teambuilding GOAL trainingen.
In-company training Training op Maat. GOAL trainingen biedt uitdagende teambuilding programma's' op inspirerende locaties of gewoon bij u op de zaak. Teambuilding bij GOAL trainingen is echt maatwerk, dat wil zeggen toegespitst op de concrete behoeften en eventuele problemen van het team.
sales training
Teambuilding Zeilen trainen en coachen op een zeilschip Jongkind Training Coaching.
Deze bijzondere Teambuilding Zeilen is een krachtige mogelijkheid om te werken aan uw team-doelstellingen afgewisseld met ontspannen op het water. Training, coaching, opdrachten individueel en in groepen wisselen we af met zeilen en vooral veel genieten. We ontwikkelen deze Teambuilding Zeilen voor u op maat.
teambuilding training
Coaching, teambuilding, training bedrijven Praktijk de Telraam.
Maatwerk training teambuilding voorbedrijven. Tevens geef ik maatwerk trainingen aan iedereen, die daar persoonlijk of zakelijk behoefte aan heeft. Aan bedrijven en individuen, aan docenten en leerlingen in het onderwijs, personeel in de zorg- en welzijnssector, teveel om op te noemen.
teambuilding training
Training en teambuilding - Antreum. beeldmerk_naam.
Antreum helpt je de doelen van je training of teambuilding heelprecies te definiëren. Alleen zo kun je na afloop meten of ze ook gehaald zijn.Als het doel duidelijk is, kan het programma precies op maat gemaakt worden.Antreum beschikt over een breed scala van middelen om invulling aan de trainingte geven.
Teambuilding workshop Sounds of Change.
Wat jouw rol kan zijn binnen een groter team. Bewustzijn en gebruik van non-verbale communicatie. Improviseren en experimenteren, wat binnen de organisatie als effect heeft dat mensen eerder hun kracht gebruiken en durven te laten zien. Aantal deelnemers: 6-50 personen tot 300 in kleinere groepen. Duur: dagdeel/hele dag of onderdeel van een langer trainingsprogramma als onderdeel van een verandertraject. Locatie: Incompany of op een door ons georganiseerde locatie, voorzien van muziekinstrumenten. Dank voor je bericht, we komen snel bij je terug. Met muzikale groet., Ben je nieuwsgierig naar een andere door ons aangeboden training?

Contacteer ons