Meer resultaten voor gezelschapsspellen voor grote groepen

gezelschapsspellen voor grote groepen
ScoutingDump - groepsspel.
Serie van ruw uitgewerkte grotere groepsspelen: Cluedo, VOC-spel, Het grote geld spel, Het spooky labyrinth spel, Kruiswoordpuzzelspel, Grote Chemiespel, Grote VN spel en het Batavierenspel. Diverse bestanden zip file die samen het spel Hyves Live vormen. Voor het Nawaka 2002 aangepaste Kolonisten spel. Ruimtevaarders van Florence. Aangepast en uitgebreid Kolonistenspel voor Explorers op basis van Ruimtevaart. Combineert het kolonistenprincipe met een handelsspel. Gekmakend bureaucratisch spel gebaseerd op het gekkenhuis in de Asterix en Obelix strip de" twaalf werken van Ceasar. Deze versie is aangepast voor de WJ in Thailand. Groepsspel waarbij teams missies tegen elkaar spelen om binnen een tijdvak zoveel mogelijk punten te halen. Strategiespel waarbij de deelnemers een goudmijn moeten managen. EHBO rollen spel waarin twee groepen slachtoffers en hulpverleners elkaar afwisselen en moeten samenwerken.
keyboost.nl
Gezellige dingen met een grote groep: Girlscene Forum.
Ik ging altijd op kamp met de korfbal, daar deden we altijd supervette spellen. Ik zal er een paar geven. de groep in tweeën of drieën delen en dan moeten ze bijv. een parcours door het bos afleggen met een grote paal op hun nek ofzo. Of idd met z'n' allen aan elkaar vastgeknoopt en dan achter elkaar zeg maar een parcours afleggen. Daar heb je wel teamwork voor nodig.
twilight-entertainment.nl
Gezelschapsspel verhuur.
Indien jullie willen hebben we ook een grasbaan van 420 cm om het spel binnen te spelen. Kosten 25.00 per dag. Boog schiet spel. Boog schiet spel met 22 pond boog geschikt voor links en rechts handige. Schiet met grote zuignap pijlen en een levensgroot pop.
https://goochelaar-steve.nl/
Wie weet een gezelschapsspel voor 10 personen: Speladvies Bordspelmania.
Time's' up is iig in Heerhugowaard gewoon bij Bart Smit te koop. Appels en peren is elk jaar favoriet op Oudejaarsavond. Wij spelen dan altijd met zijn tienen. 30 Seconds is inderdaad ook prima geschikt voor een grote groep. Geplaatst: di 29 dec 2009, 1738.: Dan weet je zeker dat iedereen een gezellige avond heeft. Vergeet de rest, voor zo'n' gelegenheid is er maar één spel bij uitstek en dat is Time's' Up. Ik doe liever een spelletje! Geplaatst: do 31 dec 2009, 1616.: Woonplaats: Sint-Truiden BE. Deze was ik totaal vergeten.: Fische Fluppen Frikadellen van Friedemann Friese: een spel voor 5 spelers, maar door combinatie van tot 3 spellendozen kunnen tot 15 personen meespelen. Zeker in het achterhoofd houden voor een volgende keer. Geef de vorige berichten weer: Alle berichten. Sorteer op Auteur. 10 berichten Pagina 1 van 1. Forum Spellen en Regelvragen Speladvies. Toon onbeantwoorde berichten. Toon ongelezen berichten. Toon nieuwe berichten. Toon actieve onderwerpen. Feed Nieuwe onderwerpen. Feed Forum Speladvies. Feed Onderwerp Wie weet een gezelschapsspel voor 10 personen. Wie is er online. Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast. Gebruikersvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid. Ondersteund door: phpBB.
Zoeken Spelen.
zwaar 9 Apply zwaar filter. extreem 5 Apply extreem filter. hevig 3 Apply hevig filter. binnen 33 Apply binnen filter. buiten 33 Apply buiten filter. binnen en buiten 2 Apply binnen en buiten filter. binnen of buiten 2 Apply binnen of buiten filter.
De leukste groepsspelletjes die je weer even kind laten voelen albelli.
Ideaal voor fanatiekelingen, maak twee teams en bedenk een aantal spellen waarmee punten verdiend kunnen worden. Touwtrekken, zaklopen, evenwichtsspellen en kruiwagenraces zijn onze favorieten. Trefbal op het strand. Iedereen kent de spelregels van trefbal en het is nog leuker wanneer je het buiten speelt met een grote groep.
Creatief met kerst! Deze zelfgemaakte games wil je met de familie spelen.
Dit kaartspel is ideaal voor kerst, het is namelijk te spelen met acht tot twintig man. De spelers krijgen allen een rol toebedeeld: een grote groep burgers en drie weerwolven. Onder de burgers zijn er nog een aantal met speciale krachten, zoals de jager, het onschuldige meisje en de ziener.
Spellen voor grote groepen - Scoutpedia.nl.
Maar wat als je er 100, 500 of misschien wel 1000 tegelijk moet vermaken, bijvoorbeeld op een inter nationaal evenement? Deze pagina geeft een paar suggesties voor spellen voor grote groepen, die je kunt gebruiken om zelf een groot spel mee te bedenken.
De leukste spelletjes op reis voor groepen - Reisgenie.
Aantal spelers: 4 of meer. Duur van het spel: 30 minuten. Geschikt voor: autovakantie, backpack indien je alleen de kaarten meeneemt, neemt het ongeveer de ruimte van drie stokken kaarten in, strandvakantie. Weerwolven van Wakkerdam. Weerwolven van Wakkerdam is het perfecte spel voor weekendjes weg met grote groepen.

Contacteer ons