Meer resultaten voor workshop communicatie teambuilding

workshop communicatie teambuilding
Teambuilding workshop - Aaaaha! Bureau voor live communicatie.
Skip to content. Bureau voor live communicatie. Leer je collegas van hun leukste kant kennen. Samenwerken is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat kun je leren van teams die topprestaties leveren? Zij werken actief aan onderling vertrouwen en een gevoel van verbondenheid. Je kunt hier aan werken in een teambuilding workshop, dat geeft direct ook veel plezier.
workshop communicatie teambuilding
Teambuilding - Atelier Kunstig Art.
In overleg stellen we de teambuilding communicatietraining samen. Buiten een straal van 10 km worden er reiskosten in rekening gebracht. Wij als personeelsleden van GUEST houden ons dagelijks bezig met het helpen ontwikkelen van gastvrijheid in andere organisaties. Maar nu wilden wij ook aan de slag met het verbeteren van de communicatie binnen ons eigen team. Dit liep nog wel eens vast. Wat zijn je kwaliteiten, wat is de rol van iemand in het bedrijf, hoe neemt iemand zijn plek in? Op deze vragen hoopten we een antwoord te vinden in een workshop van Kunstig Art verzorgd door Sylvia te Braake.
Workshop de kracht van non verbale communicatie Buro In!
Tijdens de terugkomdag gaan we op al deze vragen dieper in en zullen wij naar level 2 gaan van de workshop 'de' kracht van non verbale communicatie. Deze communicatie workshop is prima te combineren met één van onze andere workshops en teambuilding activiteiten die wij aanbieden.
Teambuilding Bolsemaheerd. Teambuilding - Bolsemaheerd.
Bel ons op 06 - 513 722 00. Natuurlijk leiderschap communicatie. Heerlijk buiten in de vrije natuur en ver weg van de dagelijkse routine wordt de groep uitgenodigd voor de workshop Schapen Drijven. Gegarandeerd een succes voor een groepsuitje, personeelsfeest, bedrijfsuitje.
Workshop Teambuilding. Doelen stellen, communicatie, cohesie.
Vanuit de zelf-determinatie theorie wordt er gesteld dat de drie basisbehoeftes van de mens: competentie ik kan het, autonomie ik kan het zelf en verbondenheid ik hoor erbij. Aan de hand van deze drie behoeften wordt er gekeken hoe de samenwerking in het team kan worden verbeterd. De nadruk binnen een team is het bewust worden van het feit dat iedereen anders is, beseffen dat juist die verschillen de kracht vormen van het team en accepteren dat de verschillen er zijn. Aan de hand van diverse oefeningen zal het team leren om elkaars verschillen te beseffen, te accepteren en te waarderen en zullen ze beter leren communiceren en samenwerken. In deze teambuilding workshop wordt er met name aandacht besteed aan doelen stellen, communicatie, samenwerking en het 'wij-gevoel.
Teambuilding met doel: efficiënte communicatie geeft werkplezier.
Kennisoverdracht werkt alleen wanneer deelnemers zelf tot inzicht komen om zo concrete stappen te kunnen zetten in hun professionele ontwikkeling. Daarom wordt in team-building of training van Teamkennis, theorie en inspirerende werkvormen afgewisseld tot interactief geheel. Op de foto is te zien hoe deelnemers een oefening in zelfreflectie uitvoeren: Hoe sla jij van nature je armen over elkaar. Het gevolg van dergelijke toegankelijke oefeningen is dat inzichten beklijven en ze op de werkvloer bespreekbaar blijven. Jaren na dato verneem ik van deelnemers, dat de training op die manier nog lang doorwerkte na afloop. Trainingen waarin niet iedere unieke deelnemer voldoende gezien of gehoord wordt, kun je zien als weggegooid geld. Afstemmen op de specifieke behoefte van iedere deelnemer is vakmanschap. Rekening houden met alle uiteenlopende capaciteiten van deelnemers is mijn kracht, daar word ik enthousiast van. Met die kracht lever ik van harte een bijdrage aan de teamontwikkeling in uw organisatie. met concrete resultaten die zichtbaar zijn op de werkvloer. Behoefte aan talentmanagement in uw team? Vraag hier de productbeschrijving over teambuilding aan.
TangoToolsTraining - workshops voor teambuilding, bedrijfsuitje, personeelsfeest.
Teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Zoekt u een actieve, speelse workshop rond communicatie voor uw team, bedrijf of organisatie? Waar in een training het behalen van leerdoelen centraal staat, ligt in een workshop van TangoToolsTraining het accent op plezier, herkenning en ontdekking.
Teambuilding.
Gezamenlijk grote veranderingen sturen. Gepost in Teambuilding. Hoe kan je als team blijven navigeren en innoveren in een constant veranderende wereld? Theorie U van Otto Scharmer is een krachtige filosofie over verandermanagement. Deze is voor zeer veel organisaties en teams een waardevolle leidraad bij het vergroten van verandersucces. Met het teambuildingstraject, een Aikido Theorie voor U, werk je aan het ontwikkelen van een nieuwe teamgeest die jouw team in staat stelt om strategische vernieuwingen te bereiken. Vaardig handelen betekent het omarmen van waardering voor elkaar en om vanuit nieuwsgierigheid jouw talenten in te zetten richting een betrokken en effectief team. In vijf dagdelen ga je met jouw team via ervaringsgerichte werkvormen team-kwaliteiten ontwikkelen: sociale intelligentie en gezamenlijke intentie. Dit leidt tot collectieve innovatiekracht. We doen dit door de Theorie-U te koppelen aan doorbrekende, verfrissende Aikido oefeningen in de praktijk. Met je team ga je de veranderingen voelen en ervaren. Zo ontwikkel je het benodigde vertrouwen en begrip om gezamenlijk grote veranderingen te sturen. Workshop 1 - Elkaar in verbinding inspireren.
teambuilding personeel Workshop feedback en interne communicatie - Pimento - Pimento. teambuilding personeel Workshop feedback en interne communicatie - Pimento.
Samen met jouw team trekken we de natuur in, weg van de werkomgeving. Al wandelend creëer je ruimte voor jezelf en je collega's.Pimento' schept een veilige omgeving waarin communiceren met je collega's' toegankelijk zal worden. We wandelen in de mooie omgeving van de Kalmthoutse Heide of de Molse meren. Liever niet op wandel? Dan raden we je onze workshop feedback en communicatie aan.

Contacteer ons