Meer resultaten voor teambuilding weekend

teambuilding weekend
Bedrijfsuitje met overnachting vanaf €99 p.p.
Ook mogelijk als shortbreak/24 uur met overnachting, 8 tot 100 deelnemers. Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend shortbreak is ook mogelijk misschien wel de best passende optie.
keyboost.nl
Wetskills Water Challenges - Teambuilding weekend Constanta.
Teambuilding weekend Constanta. Teambuilding weekend Constanta. Herewith an picture overview of the Teambuilding of Wetskills-Romania 2015 to Constanta. Visit to: Constanta Nord Wastewater treatment plant, Coastal zone erosion project Constanta of Van Oord, Hristria Old Greek and Roman city, stay near Mamaia beach.
Teambuilding.
Om dat doel te bereiken kan teambuilding verschillende vormen aannemen: van een eenvoudige kennismakingsavond of een teambuilding weekend tot een meerdaagse retraite. Een teambuilding mag wel niet verward worden met teamrecreatie, waarbij er ook vaak een uitstapje wordt georganiseerd zoals een teambuilding vrijgezellen maar waarbij er geen duidelijke doelstellingen worden nagestreefd.
TEAMBUILDING WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN, bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje.
Teambuilding Weekend Ardennen. De topper als het gaat om een Adventure weekendje Ardennen vol actie, avontuur en ontspanning voor groepen vanaf 10 personen. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg in het kader van teambuilding!
Outdoor Weekend - arrangement met collega's' - TeamBiesbosch.
Outdoor weekend in de Biesbosch. Een heel weekend met je collegas vertoeven in de Biesbosch? Bij ons kan het! We kunnen het volledige teamuitje voor je organiseren. Op vrijdagavond inchecken en dan samen nog het klimpark in of een aantal potjes lasergamen. Uiteraard aansluitend met een heerlijk diner. De zaterdag kies je voor een outdoor programma op maat, waarbij je in teams rouleert langs de verschillende activiteiten. Wat dacht je van teambuilding op hoogte, boogschieten, survivallen, beachgames, vlotvaren, kanovaren, ons populaire escape island of één van de andere activiteiten?
Teambuilding weekend Sauerland - Bedrijfsuitje Winterberg. Teambuilding weekend Sauerland - Bedrijfsuitje Winterberg.
Teambuilding weekend Sauerland. Teambuilding weekend Sauerland. Op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem ligt het Sauerland, de ideale uitvalsbasis voor een geweldig bedrijfsuitje! Met elkaar de zomerpiste op voor spectaculaire afdalingen in een buggy of op de step.
Teambuilding zeilen met collegas - Goudenvloot Zeilreizen.
Een exclusief weekend zeilen en zo extra tijd aan teambuilding besteden is ook mogelijk. Twee dagen zeilen inclusief 1 of 2 overnachtingen. In Harlingen of Franeker stapt u aan boord van ons statige zeilschip, wat de start beloofd te worden van een onvergetelijk teambuilding uitje.
Teambuilding Terschelling - Volledig op maat en op een unieke locatie.
Wij hanteren een transparante werkmethode. Vrijblijvend contact opnemen. Zij hebben al een succesvol teambuilding programma op Terschelling beleefd. Fantastisch actief weekend gehad. Afgelopen" weekend een fantastisch actief weekend gehad met een groep van 100 collega's' geheel verzorgd door Evenementenbureau Terschelling!
Locacties in de belgische ardennen voor uw teambuilding.
20 - 22 Personen Vanaf 920 euro - weekend. Huur Mobiele Hottub mogelijk. 278 km vanaf Utrecht 177 km vanaf Brussel. Ligging Regio: Eifel - Hoge Venen. Ga verder naar Bullingen Ga naar leuke en originele Activiteiten op uw locatie.

Contacteer ons