Meer resultaten voor leuke teambuilding

leuke teambuilding
Teambuilding op de Westernboerderij - leuke opdrachten en activiteiten.
Teambuilding: Samen ergens voor gaan! Het teambuilding arrangement is op maat gemaakt. Het programma wordt aan de hand vanuw wensen en doelstellingen samengesteld. Samen overleggen en ontdekken hoe diverse activiteiten en opdrachten moeten worden uitgevoerd. Een erg leuke uitdaging! Met als resultaat: alle neuzen staan weer dezelfde kant op. Hieronder staan een aantal voorbeelden van activiteiten.
keyboost.nl
Werk aan de teambuilding bij Klok'uus.'
Klokuus heeft echt alles op één locatie voor een heel leuke dag. Bij ons kan je een vergadering combineren met een teambuilding activiteit of een ontspannen activiteit. Dit noemen wij: actief vergaderen. Denk er bijvoorbeeld eens aan om na een intensieve ochtend middag vergaderen in één van onze ruimtes, niet een normale pauze te nemen, maar een verrassende teambuilding activiteit te doen. Daarna kunnen jullie gegarandeerd er weer fris en fruitig tegenaan! Benieuwd naar de mogelijkheden van een teambuilding uitje? Bekijk hier onze webpagina' '' vergaderen en ontdek onze locatie en ruimte. Heerlijk hapje en drankje. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om te genieten van een geheel verzorgde borrel, lunch of diner. Met passie maken onze chef en zijn team verrassende gerechten voor jullie klaar! Onze gerechten worden bereid met verse en eerlijke steekproducten in samenwerking met lokale Zeeuwse bedrijven. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn we speciaal open voor zakelijke groepen. Gaan jullie liever toch voor een andere dag? Doordat ons restaurant grotendeels is afgezonderd van de speelschuur kun je toch rustig met elkaar genieten. Bekijk hier eens onze originele zakelijke menukaart of arrangementen.
Activiteiten. Leuke activiteiten voor bedrijven, teambuilding activiteiten - BuitenBusiness.nl.
Spiegelen met paarden. Vergaderbreaks Teambuilding activiteiten. Hieronder vind je onze persoonlijke selectie van meest inspirerende vergaderbreaks en teambuilding activiteiten. Alle aangeboden activiteiten kunnen verzorgd worden op onze inspiratie-locaties of op een zelf gekozen locatie, mits deze daarvoor geschikt is natuurlijk.
leuke teambuilding
Kom leuke teambuilding spellen doen bij De Blokhut! Niet alleen super gezellig maar ook goed voor de samenwerking! Teamuitje op de Veluwe. Op zoek naar een teamuitje op de Veluwe? Kom dan snel naar Putten voor de leukste teambuilding in de omgeving.
Teambuilding activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje? Ontdek.
Leuke activiteit of workshop gezien? Uiteraard verwerken we deze in uw teambuilding bedrijfsuitje. Locatie Buitenplaats Vlaardingen. Centraal gelegen in het natuur en recreatiegebied Midden Delfland ligt Buitenplaats Vlaardingen. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor een teambuildend bedrijfsuitje. Lees meer over Buitenplaats Vlaardingen. Teambuilding activiteiten overzicht. Outdoor, Teambuilding activiteiten. The Great Outdoors wachten op jou! Ons spectaculair Outdoor Experience programma biedt ook voor de meest sportieve buitenmens nog voldoende uitdagingen. Wij combineren deze activiteiten met hersenkrakers, fun en games. Uit ons zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod. Op zoek naar een Teambuilding bedrijfsuitje? Buitenplaats Vlaardingen heeft een breed scala aan teambuilding activiteiten. Afzien en verwend worden. Vooral in de teambuildings bedrijfsuitjes zijn het de tegenstellingen die van een ervaring een belevenis. Indoor, Outdoor, Teambuilding activiteiten, Thema.
1 in Teambuilding activiteiten Teamspellen TeamSpeling.
Ze" zijn in staat om een groep aan zich te binden en op een humoristische wijze een serieus onderwerp te behandelen." manager Service center. De" sfeer was goed en het samenwerken is goed aan bod gekomen. Veel lachen, maar ook een serieuze insteek." Heel" geslaagd en was het vooral ook lachen Zet het zeker ook aan tot denken hoe wij samenwerken of niet." De Nederlandse Bank. We" kijken met tevredenheid terug naar de training en zeer blij dat we de workshop door jullie laten verzorgen." Maak kennis met onze teambuilding, bedrijfsuitjes, teamtrainingen en management trainingen. Met TeamSpeling ga je voor leuk, spannend, zinvol en humor. Of het nu om een leuke teambuilding gaat of een serieuze management teamtraining, wij zetten jouw team in beweging.
Super leuke teambuilding! - Reizigersbeoordelingen - Paintball Gent - Tripadvisor.
Lees alle 26 beoordelingen. Super leuke teambuilding! Beoordeling van Paintball Gent. 16 mei 2019 beoordeeld. Mijn collega's' organiseerden dit jaar de teambuilding hier. Duidelijke uitleg in het begin van de sessie, daarna verschillende games gespeeld in de gigantische en tof ingerichte fabriekshal.
Teambuilding Strand - Outdoorpark SEC Almere.
Zoals samenwerking, communicatie, kennismaking of leiderschap. Met als doel: resultaatgerichte teambuilding in een ontspannen sfeer! Het strand van Almere is een prachtige locatie voor het teambuildingsprogramma. Sfeervol, centraal gelegen, uitstekend bereikbaar en met heel veel mogelijkheden. Een uitgelezen kans voor een inspirerend uitje vol leuke teambuilding activiteiten.
Teambuilding Leiden - Compleet verzorgd - De Tuinderij.
Wil je een teamdag organiseren en je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teambuilding activiteiten voor kleine- en grote groepen. Zo vind je bij ons unieke spellen voor teambuilding voor de meest originele teambuilding ideeën.

Contacteer ons