Meer resultaten voor teambuilding kempen

teambuilding kempen
Activiteiten - TREEHOUSE BAR.
Goodlife Cablepark organiseert ook verrassend avontuurlijke sportdagen en teambuilding voor scholen, verenigingen, bedrijven, families en vriendengroepen op een unieke locatie in de Kempen, met name het recreatiecentrum 'De' Mosten te Hoogstraten. Onze teambuildings kunnen steeds gecombineerd worden met een hapje en een drankje in de horecazaak.
teambuilding kempen
Spellen voor familiedag vriendenweekend teambuilding Spellen op eigen locatie - Uitjesplaats.
Spellen voor familiedag vriendenweekend teambuilding. Spellen op eigen locatie. Op zoek naar leuke en originele spellen voor je familiedag, vriendenweekend of personeelsfeest Kies dan een van onze spellen Geschikt voor grote groepen, te spelen op je eigen locatie en de tijdsduur kan ook naar eigen wens bepaald worden.Wij denken graag mee over een passend programma.
teambuilding kempen
MindMoves Teambuilding in de Kempen.
Teambuilding in de Kempen. De definitie van teambuilding. Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van teambuilding is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. Teambuilding wordt regelmatig georganiseerd door bedrijven en instellingen zoals scholen en sportteams.
DAF beleving Een unieke DAF tocht door de Nederlandse kempen.
Prijs exclusief stops / musea / teambuilding. In deze versie starten we normaliter circa 13.00 uur, maar tijden zijn flexibel aan te passen. U heeft gedurende circa 45, uur de DAFjes beschikbaar. U kiest voor een Tocht Der Nederlandse Kempen of de Museum Tour bovenstaande prijs exclusief toegang museum en bepaalt u zelf wat onderweg extra te doen.
Bedrijven - VESPA VERHUUR KEMPEN.
Ook voor andere evenementen. Wij maken voor jouw bedrijf graag een een programma op maat voor je teambuilding, maar ook voor andere evenementen zoals bijvoorbeeld een klantendag, enz. Aarzel niet met ons contact op te nemen via mail of op het gsm nummer 32 0 485 788491, voor een persoonlijke offerte. Fiscale aftrek is mogelijk. Verken en ontdek de Kempen per scooter.
Activiteiten voor teambuilding Het-UITstapje.nl.
Deze activiteiten zijn erop gericht uw team samen te laten werken. Dat kan op muzikaal, actief, creatief of culinair gebied. De meest uiteenlopende groepsactiviteiten zijn geschikt voor teambuilding; van samen koken, schilderen of beeldhouwen tot een speurtocht of bouwen met ecologische materialen.
Teambuilding locatie De Negende Zaeligheyt BuitenBusiness.nl.
Processen worden op natuurlijke wijze versneld en er zijn geen afleidingen van de dagelijkse werkomgeving. Deze vergader en teambuilding locatie ligt in de natuur van de Brabantse Kempen. Een bruisende maar heerlijk rustige omgeving om bij te tanken, inspiratie op te doen, te genieten van bourgondisch Brabant en na te denken over de toekomst.
Teambuilding mondjesmaat.
Contacteer ons voor meer informatie over deze culinaire jamsessie. In deze teambuilding leer je jouw teamleden en jezelf beter kennen op een ongedwongen, plezante en creatieve manier. Dit gebeurt in de vorm van een culinaire jamsessie. Jullie werken samen en leren om elkaars sterktes te benutten om samen tot nieuwe inzichten via een kookworkshop. Tijdens deze jamsessie wordt je bijgestaan door mezelf, chef kok en coach. en mijn collega Berbel van Kempen die psychotherapeut is.
Unieke locatie met 40 outdoor activiteiten Eindhoven - Biestheuvel.
Teambuilding met overnachting. Schooluitje of introductiekamp. Tour de Boer. The Hunger Games. Outdoor outdoor workshops. Schooluitje of introductiekamp. FAQ - veelgestelde vragen Offerte Mailen Bellen Vragen. Meer info PDF downloads. € Activiteiten Entertainment Eten en Drinken Vergaderen prijslijst. Om het bestand te kunnen downloaden, dient u hier uw e-mailadres op te geven. Uw e-mailadres kan door Biestheuvel worden gebruikt om u gepaste informatie te sturen. Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken. Om Acrobat Reader te downloaden, klik hier. MEER INFO PRIJZEN. Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, vrienden groep of vereniging. Kijk hier voor onze vacatures. Landgoed de Biestheuvel. Navigatiehulp: Home - Outdoor Workshops. Outdoor Workshops op Landgoed de Biestheuvel. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of teambuildingssessies vragen om een aantrekkelijk en afwisselend programma. Landgoed de Biestheuvel organiseert vanuit één locatie uitdagende outdoor-activiteiten, inspirerende creatieve workshops en toertochten door de Kempen.

Contacteer ons