Meer resultaten voor teambuilding kempen

teambuilding kempen
Activiteiten - TREEHOUSE BAR.
Goodlife Cablepark organiseert ook verrassend avontuurlijke sportdagen en teambuilding voor scholen, verenigingen, bedrijven, families en vriendengroepen op een unieke locatie in de Kempen, met name het recreatiecentrum 'De' Mosten te Hoogstraten. Onze teambuildings kunnen steeds gecombineerd worden met een hapje en een drankje in de horecazaak.
keyboost.nl
Indoor outdoor activiteiten De Negende Zaeligheyt.
Wist u dat we ook andere outdoor activiteiten en indoor activiteiten hebben? Daarnaast is het ook mogelijk om deze activiteit te combineren met een lunch, diner of overnachting. Duur 2 uur. 750, per persoon. De deelnemers ervaren ongedwongen hoe het is om een beeld te vormen in steen. Daarbij het achterliggende idee dat het beeld reeds in de steen zit en dat je in feite alleen de overbodige steen hoeft te verwijderen. Hierbij gebruik makend van de eigen intuïtie. Dit proces kan een energiestroom opwekken die je dichter bij jezelf brengt. Waar nodig kan er iets verteld worden over techniek. Het eindresultaat is niet maatgevend, vooral het proces van vormgeving geeft vrijheid in denken en handelen. Ideaal voor een teambuilding of veranderingsproces.
teambuilding kempen
teambuilding - Toerisme Kasterlee.
Leuk als teambuilding, vrijgezellenuitstap of met de familie. Create Your Escape. Deze escape room in Kasterlee is een spel waarbij je 60 minuten de tijd hebt om te ontsnappen uit een kamer vol puzzels, raadsels en mind games. Wat krijg je als je voetbal en poolbiljart combineert?
Teambuilding, uitjes en workshops - Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp.
Teambuilding activiteiten bij Fletcher Hotels. Bent u op zoek naar een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Wilt u uw bijeenkomst combineren met een sportieve of creatieve activiteit, zodat de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Wij bieden tal van inspirerende mogelijkheden die daar aan kunnen bijdragen.
Teambuilding activiteiten - Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze.
Boek een kamer. Teambuilding activiteiten bij Fletcher Hotels. Bent u op zoek naar een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Wilt u uw bijeenkomst combineren met een sportieve of creatieve activiteit, zodat de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten?
Eigentijdserf, Westelbeers.
Met dank aan al onze gasten en de gasten van Landgoed Huize Bergen kunnen wij via de Joannes Bosco Stichting jaarlijks diverse doelen steunen. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant die wel 'een' steuntje in de rug'' kunnen gebruiken.
Teambuilding locatie De Negende Zaeligheyt BuitenBusiness.nl.
Processen worden op natuurlijke wijze versneld en er zijn geen afleidingen van de dagelijkse werkomgeving. Deze vergader en teambuilding locatie ligt in de natuur van de Brabantse Kempen. Een bruisende maar heerlijk rustige omgeving om bij te tanken, inspiratie op te doen, te genieten van bourgondisch Brabant en na te denken over de toekomst.
Fundustry Adventures - De plek voor al je onvergetelijke uitjes!
Workshops voor mannen. Actieve uitjes voor vrouwen. Drinks, Food Fun voor vrouwen. Escaperooms voor vrouwen. Quizzen, puzzels en spellen voor vrouwen. Workshops voor vrouwen. Alle familie uitjes. Drinks, Food Fun familie uitjes. Escaperooms voor familie uitjes. Quizzen, puzzels en spellen voor familie uitjes. Stoere familie uitjes. Workshops voor familie uitjes. Alle kinderfeestjes thuis. Kinderfeestje jongen 8 jaar. Kinderfeestje jongen 9 jaar. Kinderfeestje jongen 10 jaar. Kinderfeestje jongen 11 jaar. Kinderfeestje jongen 12 jaar. Kinderfeestje meisje 8 jaar. Kinderfeestje meisje 9 jaar. Kinderfeestje meisje 10 jaar. Kinderfeestje meisje 11 jaar. Kinderfeestje meisje 12 jaar. De beste uitjes vind je bij Fundustry Antwerpen!
DAF beleving Een unieke DAF tocht door de Nederlandse kempen.
Prijs exclusief stops / musea / teambuilding. In deze versie starten we normaliter circa 13.00 uur, maar tijden zijn flexibel aan te passen. U heeft gedurende circa 45, uur de DAFjes beschikbaar. U kiest voor een Tocht Der Nederlandse Kempen of de Museum Tour bovenstaande prijs exclusief toegang museum en bepaalt u zelf wat onderweg extra te doen.

Contacteer ons