Meer resultaten voor sportieve teambuilding activiteiten

sportieve teambuilding activiteiten
Sportief teambuilding - Monsterevents.
Sport on the Beach. Zijn jullie sportief ingesteld? Ga dan voor een dagje competitie en dollen in het zand. Het strand is de ideale plek voor sportieve teambuilding met collega's. Afhankelijk van de groepsgrootte en de tijdsduur stellen wij een programma met verschillende activiteiten samen met o.a.
sportieve teambuilding activiteiten
Teambuilding op het strand van Kijkduin Beachclub Titus.
Duurzame producten en bereiding. Privéruimtes voor groepen tot 400 personen. Combinatie Beachclub At Sea en Titus mogelijk. Korting op maandag, dinsdag en woensdag. Gratis parkeren, op 3 minuten loopafstand. Wij waren op 5 juni met een grote groep internationale collegas voor een teambuilding met aansluitend BBQ. Alles was top verzorgd, het eten was heerlijk. De gasten hebben genoten! De leukste, sportiefste en gezelligste teambuilding. Het strand biedt volop mogelijkheden voor originele en sportieve teamactiviteiten, van surfen, zandsculpturen tot een Robinson Experience, de mogelijkheden zijn oneindig. Liever binnen in ons ruime en gezellige strandpaviljoen een leuke activiteit doen met zijn allen? Samen met onze vaste activiteiten partner slaan we de handen inéén om voor u en uw team een geslaagde dag te organiseren, met activiteiten geschikt voor het hele team.
hendriks.nl
Sportieve Activiteiten met je team? Puur Amsterdam.
Wij organiseren de leukste en populairste sportieve activiteiten op de meest bijzondere locaties in Amsterdam perfect voor een sportief bedrijfsuitje. Van stadsstrand tot park, van indoor locatie tot Amsterdamse Bos en elke gewenste locatie naar keuze. Maak van jouw ultieme teambuilding uitdaging een geslaagde dag met onze sportieve activiteiten!
seo breda
Teambuilding Haarlem De leukste activiteiten voor elke groep.
Of het nu is voor een bedrijfsuitje, teambuilding training of vrijgezellen dag onze teambuilding activiteiten sluiten zeker aan. We helpen je graag met het creëren van een passende oplossing. Binnen of buiten, het hele jaar door; organiseert UP Events de mooiste teambuilding activiteiten in Haarlem. Denk aan teambuildingsactiviteiten, city games, creatieve workshops, sportieve activiteiten, bedrijfsuitjes en nog veel meer.
seo breda
Teambuilding in Den Haag? Keuze uit 200 activiteiten Puur Den Haag.
Vergaderlocaties 2 activiteiten. Workshops 65 activiteiten. Dagarrangementen 4 activiteiten. Avondarrangementen 3 activiteiten. Citygames 10 activiteiten. Sportieve activiteiten 13 activiteiten. Quizzen en spellen activiteiten. Boottochten 19 activiteiten. Rondleidingen 14 activiteiten. Teambuilding activiteiten outdoor. Even de beeldschermen uit. Tijd voor een frisse neus.
franksweegersmakelaardij.nl
Sportieve teambuildings - Funkey - Heerlijk sportieve dag met het team.
Resultaat 1-12 van de 23 resultaten wordt getoond. Home Actieve teambuilding Sportieve activiteiten Pagina 1. Toevoegen aan winkelwagen. Wie wil zich de nieuwe Robin Hood voelen. Eerst geven we een geschiedenis van het boogschieten. Dan oefenen met tips van professionele medewerkers en dan eindigen met een competitie op verschillende doelen.
cursus duits amsterdam
Teambuilding in Drenthe.
Samenwerking, verdraagzaamheid en goede communicatie is ontzettend belangrijk. Ons terrein is uitermate geschikt voor allerlei teambuildingen. Alle elementen voor een beter werkend team kunnen worden toegepast. Een dag of weekend hard werken aan jouw team maar met goed resultaat. Ook kunnen wij maaltijden aanpassen aan de training of wens van de gast. Een sportieve teambuilding of een communicatieve teambuilding kan zorgen voor meer begrip voor elkaar in het team. Voor elkaar zorgen en elkaar zwakste punten versterken moet automatisme zijn. Investeer in jezelf en in het team met teambuilding voor bedrijven bij het Sportlandgoed. Onze instructeurs kijken kijken naar wat de wens is van de klant en maken daar een speciale teambuilding voor. Want verbeterpunten weet jij immers zelf het beste en dan anticiperen wij hoe we jullie hechter kunnen maken als een team. Teambuilding zorgt voor een betere samenwerking. Je investeert in je vaardigheden, je houding en je gaat de voordelen van teamwork ervaren. Al onze activiteiten lenen zich voor een teambuilding.
sportieve teambuilding activiteiten
Teambuilding activiteiten in Den Haag? Grootste goedkoopste aanbod.
Op zoek naar een leuke dag in Den Haag, die teambuilding stimuleert? Bij Hofstad Events heb je de keuze uit tientallen spelprogrammas, uitjes en arrangementen. Competitie speelt een rol, maar de uitjes helpen vooral om de band van jullie team nog sterker te maken. Sportieve arrangementen, speurtochten of workshops: via Hofstad Events reserveer je heel gemakkelijk een origineel en spraakmakend evenement voor familie, vrienden of collegas!
made in amsterdam
Teambuilding bedrijfsuitjes.
Een geweldig, sportief bedrijfsuitje met een licht competitief karakter. € 24,00, p.p. Verbindende teambuilding Meer dan een leuke dag! Hilarische, strategische en competitieve teambuildingsactiviteiten. Bijna alle activiteiten zijn geschikt voor zwel jong als oud. Ideaal voor de gemixte groep binnen jouw bedrijf.

Contacteer ons