Meer resultaten voor personeelsuitje limburg

personeelsuitje limburg
bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, Limburg, Maastricht, Roermond, Venlo, Weert, Kerkrade, Geleen, Heerlen.
Een bedrijfsuitje in Limburg voor een jubileum, teambuilding, eindejaarsuitje of een uitje met uw collegas organiseren? Ideen voor een activiteit in uw bedrijf, een feestzaal, een restaurant, tijdens een bedrijfsevenement of klantenuitje vindt u hier! De Bedrijfsuitjesgids staat boordevol creatieve, culinaire, sportieve en andere leuke activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Limburg.
e radiator
Bedrijfsuitjes Ondergronds uitje - MergelRijk.
Eenmaal in MergelRijk kun je, samen met je personeel, op indrukwekkende wijze beleven hoe de Bokkenrijders samenkwamen, ontdekken hoe vleermuizen leven, met eigen ogen komen bekijken hoe grotchampignons worden gekweekt en geplukt, zien hoe fossielen werden opgegraven en hoe blokbrekers blokken mergel ontgonnen.
pen bedrukken
Voordelig bedrijfsuitje.
VANAF 29,-, Met uw teamuitje in Enschede op zoek naar de ontsnapper - BreakOut Enschede. Ga de strijd aan met collega's' tijdens het personeelsuitje in Enschede en werk aan de teambuilding met de zoektocht naar Karel. U beleeft Enschede dan ook nog eens op een andere manier!
gedroogde peulvruchten
Bedrijfsuitje Limburg De Smockelaer.
Organiseer uw bedrijfsuitje in Limburg bij de Smockelaer en ervaar het zelf! Een bedrijfsuitje in Limburg dat bij u past! Wij denken graag met u mee en organiseren een bedrijfsuitje in Limburg op maat. Zo zijn er diverse teambuildingsactiviteiten om de sociale binding, het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken.
travelcard tankpas aanvragen
Bedrijfsuitje in Limburg 3 unieke tips! Sim's' Cup Of Tea.
simscupoftea Zonsondergang in Valkenburg Bedrijfsuitje in Limburg. Op dit moment is het natuurlijk even niet mogelijk om gezellige teamuitjes te organiseren, maar zodra deze ellendige crisis voorbij is lijkt het me leuk om dit samen met mijn collegas te vieren in de vorm van een bedrijfsuitje.
viking entertainment's
bedrijfsuitje.
Iedere dag ben je op elkaar aangewezen en werk je samen aan een goed bedrijfsresultaat. Een teamuitje of bedrijfsuitje Limburg waarbij de teamgeest wordt versterkt, draagt bij aan een goede sfeer op de werkvloer. Als je iets organiseert, is het allereerst belangrijk dat iedereen het leuk heeft.
goochelaar
Bedrijfsuitje in Amsterdam Maximaal effect! Puur Amsterdam.
Creatieve workshops 16 activiteiten. Waarom Puur Amsterdam. Amsterdam expert sinds 1996. Puur Amsterdam is een evenementenbureau vol durf, creativiteit en enthousiasme. Al sinds 1996 organiseren we onvergetelijke evenementen in Amsterdam; de stad van ons hart. Van een rondvaart door degrachten tot smartphonegame in de Jordaan; de mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam zijn eindeloos! Bespaar tijd en kosten en laat ons je helpen bij het organiseren van je volgende bedrijfsuitje of teambuildingsdag in Amsterdam. Ons creatieve team zit klaar om samen met jou het ideale bedrijfsuitje te bedenken en jouw dag in Amsterdam onvergetelijk te maken! Dit zeggen onze klanten over hun uitje. Actie in het bos. Hele fijne samenwerking met ' Puur' gehad. Heel behulpzaam, alles top geregeld, niets teveel gevraagd! Mijn collega' s' hebben een super avond Lees verder gehad rondvaart op een boot incl bbq. Eva, bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer! Deze review kreeg als cijfer een 4.5. - Manon Wijnen. Workshop Action Painting.
verkooptraining
Bedrijfsuitje: Roofvogelboerderij.
Wij kunnen samen met u op zoek gaan naar een geschikte locatie zoals; hotel kasteel theehuis of restaurant en in combinaie met u en de gekozen locatie een programma naar wens maken. Voorbeeld programma op locatie - 2 tot 2,5, uur.:
motorrijschool dordrecht
Bedrijfsuitje Venlo 5 tot 900 personen ZEER ORIGINEEL.
En dat is juist waarom de keuken een symbolische plek is voor een teambuilding activiteit. Tijdens deze kookworkshop in Venlo leren jullie samen de lekkerste gerechten te bereiden. Wil je meer informatie over dit culinaire bedrijfsuitje waarin gezelligheid en teamwork de boventoon voeren, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Vanaf €55 p.p. Vanaf 10 deelnemers. Meer Informatie geheel vrijblijvend. Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Venlo. Inclusief heerlijk diner. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Venlo gaat u op jacht naar een wel heel bijzonder object: een gestolen Rembrandt. Natuurlijk mag zon meesterwerk niet verloren gaan in de onderwereld en met behulp van de politie gaan jullie op jacht naar deze onbetaalbare kunstschat. Tijdens deze spannende tocht zien jullie veel van de belangrijkste trekpleisters van de stad Venlo. Het bedrijfsuitje gaat van start onder het genot van een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Inbegrepen zijn verder ook begeleiding door instructeurs, prijsuitreiking met een lekker drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Vanaf €65 p.p. Vanaf 15 deelnemers. Meer Informatie geheel vrijblijvend. Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Venlo.
tuinafval afvoeren

Contacteer ons