Meer resultaten voor actieve teambuilding

actieve teambuilding
Actieve en sportieve personeelsdag organiseren waar teambuilding voorop staat, Organice evenementenbureau Limburg.
Tijdens de personeelsdag van Stad Beringen staat teambuilding en sportiviteit centraal. Als team en individueel kunnen punten gescoord worden. Samenwerking en teambuilding op een sportief niveau uitgevoerd door het personeel van Stad Beringen. De personeelsdag van Stad Beringen werd voor jong en oud verzorgd, spellen en activiteiten zijn hierop aangepast.
portaalkraan 1 ton huren
Teambuilding activiteiten - Uniek in Nederland - De Tuinderij.
Al wilt u een uniek teambuilding uitje in de buurt van het strand organiseren, dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Onze aanbod met hilarische en effectieve teambuilding activiteiten is erg divers. Van actieve en competitieve spellen tot spellen die opperste concentratie en aandacht eisen.
linksback eredivisie
De Heische Hoeve - Teambuilding Brabant met actieve breaks tijdens een meeting of gewoon leuke bedrijfsuitjes in de omgeving van Den Bosch Eindhoven Nijmegen en Tilburg.
24 juni - Smits Machinefabriek BV 46 pers Wij hebben genoten van de activiteiten, het eten en de locatie. Het was een geslaagd personeelsuitje! Teambuilding doe je uiteraard bij de Heische Hoeve, dus in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is immers een belangrijk instrument voor bedrijven.
linksback
Evenementen, teambuilding uitjes en workshops Go Active.
Bekijk al onze activiteiten op de website of neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen. U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven. Ik ga akkoord met het privacy beleid. Velden met een zijn verplicht. Leave this field empty. Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties andere nieuwtjes! Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven. Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid. Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen. 045 - 56 101 88 info@go-active.nl. Informatie Contact Teambuilding Referenties Bedrijfsuitje Privacy Vrijgezellenfeest Kinderfeestje Algemene voorwaarden Familiedag Workshops Klassenuitje.
sroi aanbestedingswet
Teambuildings en activiteiten.
Op zoek naar een originele teambuilding? Dan is het gaan vissen op zee de ideale oplossing! Ga mee op een vissersboot die u ergens in zee brengt waar je perfect kan vissen. De gevangen vis neem je mee naar huis! Pagina 1 van 3. - Select Locatie -. - Select Aantal personen -. Tot 10 personen. Vanaf 10 personen. Vanaf 50 personen. Vanaf 100 personen. - Select category -. - Actieve teambuilding.
linksback barcelona
Teambuilding outdoor Samen zeilen is teambuilding op het water.
Zeilen en schilderen IJsselmeer. Zeilvakantie Pasen 2022. Bedrijfsuitje weekend zeilen IJsselmeer. Weekend zeilen Wadden. Dagtocht zeilen team. PRIJZEN en VRIJE DATA. Boekingskalender zeilschip Mars. Heerlijk" uitwaaien op de Wadden en de eilanden." Team building training outdoor. Samen zeilen is een perfecte en actieve teambuilding op het water.
linksback
Top 10 teambuilding.
Om een beeld te krijgen wat voor groepsactiviteiten geschikt zijn voor teambuilding hebben wij een top 10 met van de teambuilding activiteiten gemaakt. Los met het team verschillende puzzels, raadsels en breinbrekers op. Een typische groepsactiviteit waar communicatie van groot belang is, daarnaast blijft een escape room ook gewoon erg leuk om te doen met collega's. Bedwing zo snel mogelijk de Veluwe Valley stormbaan vol obstakels en denkpuzzels. Zonder een goede samenwerking en team spirit kom je hier niet overheen. Een leuke outdoor activiteit waar samenwerking en communicatie een belangrijk thema is. Het mijnenveld van Veluwe Valley, geblinddoekt het mijnenveld oversteken met de coaching van collega's. Zonder samenwerking en communicatie zal je dit leuke teambuilding spel niet voltooien. Daarnaast zorgt deze groepsactiviteit ook altijd voor veel hilariteit! 4.Bib Bag race skilopen. Naast een hoop lol tijdens het zaklopen in een grote zak voor 4 personen en het oer-Hollandse skilopen is deze race natuurlijk ook niet mogelijk zonder goed team work.
puincontainer 12m3
Teambuilding met Active Games bij evenementenbureau One Events.
Met onze spellen ervaren de deelnemers zelf waar hun kracht en zwaktes liggen: het opent ook hun ogen. Maar tegelijk zullen ze veel plezier hebben, want al onze teambuilding activiteiten zijn echt heel leuk om samen te doen. Actieve en recreatieve activiteiten.
actieve teambuilding
Actief Bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen, Den Haag - Whoosah.
Voor grote en kleine groepen. Wij merken dat grote groepen vaak behoefte hebben aan een compleet georganiseerd teamuitje op het strand met eten en activiteiten en daar helpen wij jullie bij WHOOSAH graag bij. Vertel ons wat jullie graag zouden willen doen en wij zorgen voor een compleet georganiseerd programma met roulatiesysteem. Willen jullie gedurende de dag een uitgebreide lunch, tussendoor lekkere hapjes en als afsluiter een te gekke BBQ? Wij plannen dit volgens jullie wensen in een mooi tijdschema voor jullie in. Ben je met een wat kleiner groepje? Bijvoorbeeld met een vrijgezellenuitje, familie uitje of werk je in een wat kleiner team? Uiteraard zijn er talloze opties voor jullie mogelijk. Al onze arrangementen en groepsactiviteiten kunnen geboekt worden vanaf 15 personen. Teambuilding; je hoort er veel over, maar bij iedere locatie wordt er op verschillende manieren mee om gegaan. Bij de WHOOSAH creër je binnen één dag een hecht team door met elkaar een ontspannen dag door te brengen op het strand, met activiteiten of zonder activiteiten. Niks moet, alles kan. Beleef met ons het echte strandleven. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een bedrijfsuitje in Scheveningen.:
keyboost.nl

Contacteer ons