Meer resultaten voor actieve teambuilding

actieve teambuilding
Evenementen, teambuilding uitjes en workshops Go Active.
Bekijk al onze activiteiten op de website of neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen. U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven. Ik ga akkoord met het privacy beleid. Velden met een zijn verplicht. Leave this field empty. Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties andere nieuwtjes! Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven. Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid. Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen. 045 - 56 101 88 info@go-active.nl. Informatie Contact Teambuilding Referenties Bedrijfsuitje Privacy Vrijgezellenfeest Kinderfeestje Algemene voorwaarden Familiedag Workshops Klassenuitje.
sroi aanbestedingswet
Teambuilding activiteiten doen? Leerzaam Actief In- en Outdoor.
Teambuilding met inhoud. Home Teambuilding met inhoud. Investeer in je teamén heb een leuke dag! Teambuilding is voor ons allereerst een doelstelling en daarna een activiteit. Leerzame teambuilding noemen we dat. Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. We organiseren verschillende programmas, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.
puincontainer 12m3
De 7 leukste teambuilding opdrachten Fundustry Adventures.
De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures! Een vrijgezellenfeest organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons! Die Hard Games. Slechtste chauffeur van NL. Tips en Advies. Wij zijn open! Boek snel je uitje! Boek nu direct je cadeaubon en geef hem vandaag nog kado! Driften 1 uur Driften 2 uur Driften 3 uur. Offroad Rijden 1 uur Offroad Rijden 2 uur. 1u Quad 1u Offroad rijden 1u Quad 2u Offroad rijden. Slipcursus 1 uur Slipcursus 2 uur Slipcursus 3 uur. Escaperoom naar keuze. Viking Adventure Park. Workshop zilveren ring maken Workshop wellness. Offerte De 7 Leukste Teambuilding Opdrachten.
student.be
Teambuilding in de natuur of een avontuurlijk bedrijfsuitje in Eindhoven?
Onze Eindhoven teambuilding op en top! Hieronder vind je diverse teambuilding activiteiten in de natuur van de regio Eindhoven met een ontspannen of avontuurlijk karakter. De diverse groepsactiviteiten kunnen op verschillende locaties plaatsvinden, denk hierbij aan.: Personeelsuitje Centrum Eindhoven in combinatie met Stadswandelpark.
keyboost.nl
Teambuilding voor bedrijven - Opporren.
Het is een actieve en creatieve teambuilding voor bedrijven. De activiteiten zijn speciaal gericht op het verbeteren van prestaties en productiviteit. Denk aan: open communicatie, afstemmen en meer vertrouwen creëren. Samen is belangrijk en winnen is bijzaak. Na een training zult u merken dat uw team.:
Zakelijk - Amsteltuin.
Van serieuze vergadering tot actieve teambuilding. In alle rust vergaderen met uitzicht op een wijngaard? Je vindt het in de Amsteltuin. De ligging, faciliteiten en catering maken het een ideale plek voor zakelijke evenementen. Van vergadering tot teambuilding, van borrel tot bedrijfsuitje.
Teambuilding Eemhof Watersport Beachclub.
In ons aanbod met teambuilding activiteiten vind je naast de actieve teambuilding activiteiten ook een aantal rustige activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Salsa workshop of een GPS-speurtocht? Jullie kunnen het dus zo gek maken als jullie zelf willen.
Teambuilding uitje: meer dan 150 activiteiten - Monsterevents.
Teambuilding verbetert het functioneren van het team op een speelse en actieve manier en versterkt de band tussen collega's. Bij Monsterevents hebben jullie de keuze uit een groot aanbod teambuilding activiteiten en arrangementen, voor kleine en grote groepen. Alleen door vertrouwen, communicatie en samenwerking bereiken jullie het uiteindelijke doel. Je leert je collega's' pas echt goed kennen na een teambuilding activiteit! Oneindige teambuilding mogelijkheden. Bij Monsterevents hebben we oneindig veel mogelijkheden voor teambuilding. Kies bijvoorbeeld voor een offroad adventure day: een outdoor programma dat geheel weersonafhankelijk is. Of kiezen jullie voor een proeverij, zoals een cocktail workshop? We hebben ook verschillende quizzen die de teambuilding versterken, zoals Ranking the Stars. Test het vertrouwen van je team tijdens survivallen op zee.
De Heische Hoeve - Teambuilding Brabant met actieve breaks tijdens een meeting of gewoon leuke bedrijfsuitjes in de omgeving van Den Bosch Eindhoven Nijmegen en Tilburg.
24 juni - Smits Machinefabriek BV 46 pers Wij hebben genoten van de activiteiten, het eten en de locatie. Het was een geslaagd personeelsuitje! Teambuilding doe je uiteraard bij de Heische Hoeve, dus in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is immers een belangrijk instrument voor bedrijven.

Contacteer ons