Meer resultaten voor goedkope teambuilding ideeën

goedkope teambuilding ideeën
Uitjes in Breda.nl - voor workshops, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes in Breda.
GOEDKOPE UITJES IN BREDA v.a. € 14,50, p.p. Op zoek naar een uitje in Breda dat jouw familie- of vriendenweekend of bedrijfsuitje helemaal gaat maken? Dat kan nog best lastig kiezen zijn. Vooral als je te maken hebt met een budget. We hebben al groepsuitjes in Breda vanaf 14,50, euro p.p. VRIJGEZELLENFEESTJES IN BREDA. Vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen? Uitjes in Breda helpt jou bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Bekijk onze vrijgezellenfeest ideeën. Een gezellige dag op stap met vrienden met leuke activiteiten in Breda. BEDRIJFSUITJES IN BREDA. Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren kan een hele klus zijn.
klantvriendelijkheid betekenis
Teamuitje Rotterdam - Grootste, leukste en goedkoopste aanbod!
Spel en ontspanning tijdens een teamuitje in Rotterdam. Onze teamuitjes in Rotterdam zijn uitermate geschikt voor teambuilding en teamuitjes. We hebben vele spelprogrammas en leuke workshops in het centrum en de omgeving van Rotterdam. Bij ons gaan Rotterdamse bedrijfsuitjes en teambuilding goed samen. Wanneer jullie met een bedrijfsuitje Rotterdamse cultuur willen snuiven, is een combinatie van de stad ontdekken en lekker eten en drinken een top bedrijfsuitje Rotterdam. Wat dachten jullie eens van een originele rondleiding door de stad?
kassa hardware
Teambuilding Brabant €15 tot €150 p.p. ALLE TEAMUITJES.
Durf jij de uitdaging aan? Voor meer informatie over dit hopelijk niet al te natte teambuilding uitje in Brabant, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen. Vanaf €30 p.p. Vanaf 10 deelnemers. Meer Informatie geheel vrijblijvend. In de Touwen teambuilding Brabant. Ben jij een echte durfal? Of juist niet maar wil je grenzen verleggen? Samen met je team klauter je van boom naar boom. Een ideaal moment om eens flink uit je comfortzone te stappen en elkaar te ondersteunen tijdens deze teambuildingsactiviteit in Brabant. Kom erachter hoe waardevol je bent als ondersteuner maar misschien ook wel als leider. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in jouw regio. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Voor meer informatie over deze teambuilding in de touwen in Brabant, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen. Vanaf €25 p.p. Vanaf 10 deelnemers.
douane expediteur amsterdam
100 Teambuilding Ideeën Beleef een Top Dag Flitz-Events.
Voor teambuilding in gemêleerde groepen qua leeftijd wordt vaak gekozen voor een workshop of een teamsport waarbij iedereen kan meedoen. Boeren beach golf bijvoorbeeld. We organiseren veel uitjes aan het strand van Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin maar ook bijvoorbeeld in Den Haag. Andere teambuilding ideeën: Robinson Experience, een megavlieger bouwen, GPS tochten, een rondvaart met quiz onderweg of een volleybal toernooi.
wilgen teen
Teambuilding activiteiten Oost-vlaanderen Funkey.
Jij kiest de criteria waaraan je teambuilding moet voldoen en je kan dan een vrijblijvende offerte aanvragen voor de teambuilding activiteiten waar je echt interesse in hebt. Vind nu jouw perfecte teambuilding in Oost-Vlaanderen, waar je Gent en de rest van de provincie echt kan beleven.
tanden bleken den haag 10 euro
Originele bedrijfsuitjes vanaf € 14,50, p.p. Bekijk ons aanbod bedrijfsuitje Uitjes in Eindhoven.
Wie van de teams weet tijdens dit teamuitje de sleutel van de stad te bemachtigen? Een ideaal bedrijfsuitje en teambuilding activiteit tegelijk. Stad naar keuze. Bedrijfsuitje 'GPS' Cold Case'' in Eindhoven. In de locale herberg is een moord gepleegd. Er zijn sporen naar een mogelijke dader maar het moordwapen is vooralsnog onvindbaar. Taak aan jullie om tijdens dit teamuitje de moord op te lossen! De GPS Cold Case is een actieve en spannende teambuilding activiteit waarbij je onderweg ook nog langs de mooiste plekjes van de stad loopt! Stad naar keuze. Duur 3 uur. Bedrijfsuitje 'Prison' Break'' in Eindhoven. Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan is Prison Break de juiste keuze. Tijdens Prison Break moet jouw team uit handen van de politie blijven. Dit teamuitje wordt gespeeld in de binnenstad. Prison Break wordt gespeeld in meerdere teams, dus ideaal als teambuilding activiteit. Stad naar keuze. Bedrijfsuitje Pubquiz in Eindhoven.
taxi venlo 24 7
Groepsuitjes in Haarlem v.a. 1050, p.p. Bekijk onze uitjes in Haarlem Uitjes in Holland.
NIEUW Online games. Teambuilding game Hackathon. Basiscursus Realistisch Fijnschilderen. NIEUW Goedkope thuisspelen. Moordspel Foxy Lady. Moordspel Café de Nacht. Moordspel After Dinner. Moordspel The End. Moordspel Blauw Bloed. Moordspel Het Kerstdiner. Meest populaire uitjes. Escape Dinner Room Spel. Culinaire Puzzel Proeverij. Escape in the city. HELP, de directeur is ontvoerd! Miljonair in 1 dag. GPS Cold Case. Elkaars hoofd boetseren. Erotische bonbons maken. Dikke Dames schilderen. Speeddaten met collega's.' Veel gestelde vragen. Klik hier voor alle uitjes. U bent hier: Home Zoeken op stad. Uitjes in Haarlem. UITJES IN HOLLAND.NL bestaat ruim 12 jaar en is hét adres voor de leukste groepsuitjes, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes in Haarlem. Bel of mail ons gerust voor de leukste ideeën!
balklamp
Een leuk teamuitje organiseren voor een groep in Amsterdam.
Bekijk onze leuke uitjes in Amsterdam en stel zelf uw eigen groepsarrangement samen voor een origineel teamuitje! Binnenkort een teamuitje in Amsterdam organiseren? Amsterdam: het is de stad van de vrijheid, sfeer en gezelligheid. De stad heeft alle ingrediënten voor een geslaagd feestje en een teamuitje vormt hierop natuurlijk geen uitzondering. De beste Amsterdamse teamuitjes boekt u veilig en snel via Amsterdamtour.nl. Wij bieden u de keuze uit verschillende groepsarrangementen in de stad, maar kunnen ook samen met u het perfecte dagje Mokum organiseren. Kies uit complete arrangementen of stel zelf uw favoriete uitje samen. Ideeën voor uw teamuitje: combineer workshop met diner. Een geslaagd teamuitje in Amsterdam is een mix tussen de juiste mate van inspanning en ontspanning. Dat maakt het combineren van een workshop met een diner tot een zeer succesvol format voor een uitje. Tijdens de workshop werkt u aan de teambuilding met een leuke en uitdagende activiteit, om erna lekker te ontspannen tijdens een heerlijk diner.
blaklader 1500
Teambuildings en activiteiten.
Kiting Wie denkt dat kiten gewoon vliegeren is op het strand, heeft het goed mis! De benaming vertelt ons meteen dat het om een moderne variant gaat van het traditionele vliegeren. Maar geen nood., Bij een teamtrophy nemen verschillende subteams het tegen elkaar op in een spannende competitie. Via een doorschuifsysteem doorlopen de teams verschillende activiteiten, waarbij ze hun beste beentje. The Outsider Cooks Wenst u een origineel alternatief op een klassieke barbecue? Dan kan je uw event afsluiten met The Outsider Cooks. Dankzij onze mobiele keuken kunnen wij makkelijk tot bij u. Teambuilding Island Special Een super leuke teambuilding!
3d animatie

Contacteer ons