Meer resultaten voor cursus teambuilding

cursus teambuilding
16 Teambuilding Trainingen, Cursussen en Opleidingen Vergelijken - Springest.
Volumekorting, incompany training, social learning met collega's' en altijd real-time inzicht. Inschrijven met laagste prijsgarantie. Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk! 1 vraag over Teambuilding. Ik zoek een opleiding leidinggeven. Anoniem 7 reacties.
website hoger in google
Cursus Teambuilding - Loonwijzer cursussen - Loonwijzer.nl.
Maar je hebt niet direct een team wat het goed met elkaar kan vinden, om dit wel te bereiken is het misschien verstandig om als manager een cursus teambuilding te volgen. Op die manier krijg je tips en tricks om ervoor te zorgen dat je collega's' goed met elkaar kunnen opschieten.
motorrijles dordrecht
Teambuilding: workshop zelfverdediging - Curzo.
Waarom zelfverdediging op het werk? Zelfverdediging op maat. Teambuilding: workshop zelfverdediging. Lessen Krav Maga. Evenementen en examens. Teambuilding: workshop zelfverdediging 'krav' maga. Zoekt u een leuk teambuildingsuitje? Dan is een workshop zelfverdediging, gebaseerd op het Israëlische krav maga, uitermate geschikt. Leer als groep nieuwe technieken en tactieken. Speel de krav maga 'Fighting' Games waarbij u lekker sportief bezig bent met uw collegas. Tijdens deze workshop zijn alle collegas sparringspartners. Teambuilding - workshop krav maga. Tijdens deze workshop stimuleren we iedereen om het beste van zichzelf te laten zien. Iedereen is tegelijk bezig een bepaald trainingsdoel te behalen. Dit leidt tot het creëren of versterken van een band met elkaar, tijdens en na de workshop. Het is een krachtige combinatie tussen plezier, uitdaging en nuttige kennis die bruikbaar is in de persoonlijke- en werkomgeving. Hierover praat men op kantoor nog lang na! Inhoud van de workshop teambuilding. Krav maga 'Fighting' Games.; Conditie- en krachttraining.; Trap- en stoottechnieken.; Rekening houdend met ieders fitheids niveau.; Wij bepalen de samenstelling en duur van de workshop zelfverdediging altijd aan de hand van uw wensen. Bijna alles is mogelijk. Cursus: teambuilding - workshop zelfverdediging 'krav' maga.
artiestenbureau ali b
Teambuilding Workshop: Verbinding door boksen - Bokscoaching.
In deze teambuilding workshop maak je contact, daag je jezelf en elkaar uit. Compact en waardevol. Het is een compacte training waarin we zorgen voor echte toegevoegde waarde. We weten uit ervaring dat bepaalde modellen zo verhelderend zijn. Die helpen jou en jouw team verder. Je krijgt praktisch toepasbare theorie mee, zodat je verder kunt.
tandarts hoofddorp
Bedrijfstraining en teambuilding - Tip Top Sailing.
Flottielje zeilen Noordzee. Meteo cursus voor zeilers. Offerte en boekingen. Downloads en links. Veel gestelde vragen. Bedrijfstraining en teambuilding. Home Bedrijfsevents Bedrijfstraining en teambuilding. Bedrijfstraining en teambuilding. Wilt u uw zeilevent combineren met een bedrijfstraining of teambuildingssessie? Ook dat kan!
granola
Teambuilding Reframe Training, Coaching en Advies.
Het is mogelijk de teambuilding, het teamtraject of de workshop incompany inhouse bij u op de werk locatie verzorgd te krijgen, maar andere locaties zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Voor alle opties met betrekking tot de trainingen en locaties kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Een teambuilding verzorgd door Reframe kunt u combineren met Mindsonar, een denkstijlanalyse waarmee we uw manier van denken, waarnemen en handelen in kaart brengen. Op basis hiervan stellen we concrete leerdoelen op waaraan we gedurende het traject gaan werken. Meer weten over Mindsonar? Wat is er mogelijk voor training? Reframe biedt de training in een eendaagse en tweedaagse variant aan. Daarnaast verzorgt Reframe op aanvraag een teamtraject, waarbij voor een langere periode wordt gewerkt aan het behalen van de door het team vastgestelde doelen. Klik hier voor meer informatie over de verschillen tussen het aantal dagdelen. Voorafgaand aan de training bespreken we graag met u wat de speerpunten en leerdoelen zijn. Op basis hiervan stellen wij een interactief programma samen dat hier helemaal op is toegespitst. U bent dus verzekerd van op maat gemaakte teambuilding.
puincontainer 10m3
Djembé workshops Teambuilding - Victor Sams Djembé workshops djembéworkshop djembéles djembé cursus Amsterdam Rotterdam Den Haag Haarlem Arnhem afrikaanse percussie, lessen en optredens.
Neem contact op. Djembé workshop voor Teambuilding. Een simpel ritme instuderen. Het bijbehorende lied erbij zingen. Einde met vrije dans, de ene helft danst terwijl de andere helft speelt. Instrumenten die in de workshops aan bod komen Djembé, kenkeni, sangban en dundun.
tanden bleken den haag
Teambuilding - online cursus.
Deel 3 van de Cursus Projectmanagement behandelt het samenwerken in projectteams. Samenwerken in een team: gevraagd worden voor een team, een team samenstellen, de samenwerking in het team verbeteren. Teambuilding: a complete guide. Meer links over teambuilding. Copyright 1999-2022 Applinet.
wilgentenen schutting laag
Cursus Teambuilding Coaching Leidinggeven ISO Kwaliteit.
Tijdens de training TeamBuilding stimuleert de trainer de deelnemers om de opgedane kennis en vaardigheden van de training TeamBuilding ook na het traject blijvend toe te passen. Gedurende en na afloop van de cursus geeft de trainer u tevens terugkoppeling, zodat de in gang gezette ontwikkelingen in de praktijk kunnen worden gewaarborgd.
edelsteen sieraden kind

Contacteer ons