Meer resultaten voor bedrijfsuitje kleine groep

bedrijfsuitje kleine groep
Bedrijfsuitje 10 personen - Avontuurfabriek: Avontuurfabriek.
Het leuke van een bedrijfsuitje met 10 personen is dat je altijd tegen elkaar speelt tijdens een activiteit. Advies op maat. Dit zijn zomaar wat ideeën, en is een kleine greep uit ons grote aanbod! Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is?
ecosun 1000
Teamuitje - Plezier, ontspanning en teambuilding - Uitjes en Eten.
Perfect voor leuke teamuitjes, teambuilding activiteiten of andere uitjes in Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor The Box, Virtual Reality of een gave workshop zoals een graffiti workshop, cocktail workshop of een actieve workshop Amsterdam. Ook voor vrijgezellenfeest mannen en vrijgezellenfeest vrouwen is Amsterdam natuurlijk de perfecte stad. Populaire teamuitjes en steden. Naast teamuitje Amsterdam zijn Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Den Bosch, Rotterdam, Breda en Haarlem ook onwijs leuke plaatsen voor een teamuitje! Denk aan creatieve workshop zoals een BBQ workshop tot action painting in Alkmaar en jongens tegen de meisjes in Haarlem. De workshops en teamuitjes in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam zijn altijd de leukste teamuitjes. Jullie strijden tegen elkaar met andere teams en sluiten gezamenlijk af met lekker eten en drinken! Altijd een geslaagde dag in elke plaats in Nederland en België. Maak er een onvergetelijk teamuitje van! Vraag nu vrijblijvende offerte aan of bel ons op 088-800 8400. Uitjes en Eten, voor originele teamuitjes, sportieve activiteiten en teambuildingsactiviteiten. Expeditie Robinson is hierbij de beste keuze voor een actief teamuitje en teambuildingsactiviteit!
anwb dordrecht
Bedrijfsuitjes in Breda? Kies uit meer dan 130 bedrijfsuitjes!
Samen met onze uitjes experts kun je het perfecte bedrijfsuitje samenstellen. Combineer bijvoorbeeld een van onze uitjes Breda met een bestaand vaararrangement. Een kleine groep of een grote groep kan altijd bij ons terecht. Heb je een uitermate groot aantal personen waarvoor je een bedrijfsuitje in Breda moet organiseren?
tandarts hoofddorp
Bedrijfsuitjes in Hoorn? 120 bedrijfsuitjes! Hoorn Excursies.
Alleen Hoorn Excursies kent de beste en origineelste bedrijfsuitjes in regio Hoorn. Een grote groep of kleine groep geniet van speciaal geselecteerde teambuilding activiteiten, creatieve workshops en uitjes. Bij Hoorn Excursies zorgen we voor een bedrijfsuitje in Hoorn die het personeel nog jarenlang bijblijven.
anwb rijles
Personeelsuitje Friesland - De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Een bijzondere zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Een grensverleggend teamuitje met een hoop lol. Je steekt telkens een brede sloot over van wel 10 meter met touwbruggen, een touwslinger of een tokkelbaan. Dit in combinatie met de kanotrail van Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen. Rondvaart met je collegas. Een prachtige vaartocht over de Friese meren. Met aan boord natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Daarna samen met zn allen barbecueën of bijvoorbeeld een Mediterraans buffet. Personeelsuitje Varende Wijnproeverij. Gezellig het glas heffen met je collegas in de mooie natuur. Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht uitleg geven over de basistechnieken van het wijnproeven. Terwijl jullie genieten van de wijn, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen. Bedrijfsuitje varende wijnproeverij. Kanovaren in Friesland: een prachtige kanoroute in het Pettebosk bij Earnewâld.
wilgentakken te koop
Bedrijfsuitje voor kleine groepen.
Zo laat je onbewust een ander persoon toe aan de groep, wat voor meer ontspanning en losheid kan zorgen. Een ideaal bedrijf uitje voor kleine groepen bestaat niet. Je hebt te maken met de smaak en beleving van verschillende personen. In de voorgaande punten heb ik je een inzicht gegeven in de belangrijkste overweging punten om een leuk en bijzonder bedrijfsuitje te organiseren. Ik durf te stellen dat als je een bedrijfsuitje moet organiseren voor tussen de 4 en 16 personen dat onze teambuilding activiteiten teambuilding bij de brandweer alles in zich heeft.
edelsteen sieraden goud
Bedrijfsuitje Texel - de leukste uitjes en activiteiten op Texel.
Altijd een voorstel wat past bij jou wensen voor een dagje weg. Voor kleine én grote groepen. Geen groep is ons te gek, vanaf 8 personen tot en met 1000. Offerte aanvragen voor Bedrijfsuitje Texel. Over Dagje Texel. Dagje Texel biedt diverse leuke, duurzame en uitdagende uitjes en activiteiten aan op Waddeneiland Texel.
labelwriter 450 dymo
Personeelsuitje - meer dan 200 unieke programma's' - Monsterevents.
Een personeelsuitje of bedrijfsuitje, groot of klein, is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en om je collegas op een andere manier te leren kennen. Voor 10 man of voor 1000 wij regelen het voor je van A tot Z. Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort of in midden Nederland Den Bosch.
sroi aanbesteding
Uniek bedrijfsuitje? - WegmetdeBaas.nl.
Filmteambuilding is de unieke motivatiebeleving dat plezier, entertainment, functionaliteit, humor en het bouwen aan een perfect op elkaar afgestemde teams combineert! Heb jij de leuke taak om al jouw collega's' te verrassen met een origineel bedrijfsuitje? FilmTeambuilding is uitermate geschikt om met grote groepen samen veel plezier te beleven. Samen met jouw collega's' transformeer je tot hechte filmcrews en maak je onder begeleiding van televisie- en filmprofessionals ludieke bedrijfscommercials, spannende films, hilarische sketches, meeslepende documentaires, spetterende videoclips waarin jij, jouw organisatie en 80, 160, of 320 collega's' de hoofdrol spelen! Een groep van bijvoorbeeld 80 wordt verdeeld in 6 filmcrews.
administratiekantoor te dordrecht

Contacteer ons